Acest site este cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman (PO CU).
  • Scoala Antreprenoriala
  • Stagii de practica
  • Concurs de planuri de afaceri
  • Afacere sustenabila

Parteneri

Proiectul este implementat  de către PRIMASERV SRL ( Solicitant, Administrator al schemei de minimis), în parteneriat cu ASOCIATIA ECONYOUTH.

PRIMASERV SRL  este furnizor autorizat de FPC în domeniul anteprenoriatului. Având o vastă experiență în dezvoltarea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, deține capacitatea de a gestiona bugete și experți cu experiență profesională specifică. Societatea este furnizor de servicii specializate pentru stimularea ocupării forței de muncă, pe servicii de informare și consiliere. De asemenea, este una dintre principalele firme ce activează în domeniul construcțiilor civile și industriale.

ECONYOUTH este o asociație non-profit, cu caracter apolitic, înființată în anul 2015, având ca scop desfășurarea unor programe și servicii de informare, consiliere și orientare profesională, mediere pe piața muncii, prevenirea excluziunii sociale a persoanelor aflate în situații de vulnerabilitate, formarea profesională, acordarea de consultanță pentru începerea unei activități independente sau pentru demararea unei afaceri, dezvoltarea și promovarea de activități cultural-educaționale, programe ecologice, dezvoltare durabila, educație antreprenorială, parenting și de responsabilitate socială.    

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
© 2018 Antreprenoriat urban. All Rights Reserved.